Wagenbouwers gezocht voor carnavalsoptochten Gebrook

Foto: CCH Gebrook

Het CCH – Comité Carnavalsviering Hoensbroek – is op zoek naar wagenbouwers.
In de carnavalsoptochten van Hoensbroek rijdt menig kunstwerk, gebouwd door enthousiaste bouwers uit Gebrook. Die kunstwerken moeten niet alleen gebouwd maar ook onderhouden en vernieuwd worden.

Versterking

Het team dat dit doet zoekt versterking en is op zoek naar nieuwe bouwers. Om dit te doen hoef je zelf geen carnavalsvierder te zijn, maar je moet wel plezier hebben in het maken van iets moois.
Ben jij een maker en ga je graag een uitdaging aan samen met anderen? Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen creatief bezig te zijn? Heb je kluservaring en wil je die graag delen met andere mensen? Of: wil je graag kluservaring opdoen? Dan zoeken wij jou!

Wagenbouwers

Het CCH zoekt (wagen)bouwers van allerlei leeftijden die met diverse technieken willen en kunnen werken aan de wagens voor de Breuker Vastelaovend. Bij de technieken kun je denken aan: lassen, slijpen, mechanisch werk, vormen, aansluiten elektriciteit, bewerken van piepschuim, houtbewerken, schilderen, et cetera.

Over het algemeen werken de wagenbouwers op dinsdagavond.
Het seizoen voor de wagenbouwers start in september en duurt tot na carnaval. Later in het seizoen is het ook mogelijk om op andere dagen te bouwen.

Met vragen of om je aan te melden kun je mailen naar: [email protected]

Reacties