Holy Moly-bezoekers kunnen dit weekeinde de paraplu thuislaten

Foto:

Het festivalterrein van het winterevent Holy Moly op de Bongerd wordt komend weekend overdekt. Urban Container City op de Bongerd krijgt vanaf vrijdag 28 december een grote, transparante overkapping.

Op deze manier staan de bezoekers voor de Jack Daniels Rock Night op vrijdag, het Nur Deutsche Welle feest op zaterdag en Holy Moly New Year’s Eve op zondag beschut tegen de (winterse) neerslag die voor vandaag en de komende dagen is voorspeld.
De overkapping wordt geplaatst dankzij een sponsoring van het bedrijf Mabs4.0.

Spectaculair feestweekend op Holy Moly!

Vrijdag 29 december staat De Bongerd in het teken van Jack Daniels Rock Night!
Twee live acts beloven de meest vette rockmuziek van de 60’s tot de 00’s. De band D.E.M. speelde al eerder de Bongerd volledig plat, gedurende 3FM Serious Request in 2015. De tweede band The Ride maakt al sinds 2015 furore in het Zuid-Limburgse pubcircuit met authentieke rockshows.

Zaterdag 30 december neemt Nur Deutsche Welle je terug naar de 80er jaren! Deze band met overwegend ex Volumia bandleden, speelt de beste onversneden Deutsche Welle covers uit de hoogtijdagen van de Duitse popmuziek. Herleef de tijd van van DA DA DA, 99 Luftballons, getoupeerde kapsels, opzichtige make up en schoudervullingen.
Nur Deutsche Welle belooft een feest van herkenning!

Top-dj’s sluiten af tijdens New Year’s Eve!

Behalve een fantastische opening, kent Urban Container City óók een spectaculair slot met veelvuurwerk én muziek. Tijdens New Year’s Eve op zondag 31 december staan top-dj’s Charly Lownoise & Mental Theo, Lucas & Steve, Tony Junior, La Fuente, Puinhoop Kollektiv en MC Boogshe op de Bongerd.

Programma NYE:

  • 20.00 – 21.00 uur:  La Fuente
  • 21.00 – 22.00 uur:  Lucas & Steve
  • 22.00 – 23.00 uur:  Puinhoop Kollektiv
  • 23.00 – 00.00 uur:  Tony Junior
  • 00.00 – 01.00 uur:  Charlie Lownoise & Mental Theo

Tickets voor NYE kosten € 5,- en zijn te koop via de website van poppodium NIEUWE NOR.

Winterpark Urbana is gesloten tijdens New Year’s Eve, maar het programma in de tipitent op het Pancratiusplein zal nog tot 7 januari voortduren met live muziek en DJ’s uit de regio.