Oudejaarsloop Heerlen: inschrijving voor zesde editie geopend

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Op de laatste dag van dit jaar start stipt om 15.00 uur de inmiddels zesde editie van de Oudejaarsloop Heerlen.
Honderden stadsgenoten en vele deelnemers uit de regio Zuid-Limburg sluiten met deze populaire sportactiviteit het jaar op actieve wijze af. In de fraaie omgeving, op en rondom landgoed Terworm en het aangrenzende Ten Esschen, blijkt het voor de sportievelingen goed toeven. Dat weten steeds meer lopers te waarderen, zo leert het aantal inschrijvingen van afgelopen jaren.

Sportpark Terworm

De start van de Oudejaarsloop is op 31 december nabij de voetbalaccommodaties van Weltania en Eikenderveld op sportpark Terworm. Die zijn prima bereikbaar, en hebben ruime parkeergelegenheid voor de in omvang en populariteit toenemende Oudejaarsloop Heerlen.
Lopers kunnen kiezen uit twee parcoursen op en rondom het landgoed. Daarbij kan gekozen worden uit afstanden van 4,5 en 9 kilometer.

Inschrijving

De inschrijving voor de Oudejaarsloop is vanaf nu mogelijk.
Voor € 7,- per persoon kan tijdens de voorinschrijving de deelname worden zeker gesteld. Dat is mogelijk tot 27 december 24.00 uur. Daarna is het alleen nog mogelijk om zich ter plekke, tot een half uur voor aanvang in te schrijven. De kosten bedragen dan € 9,- per persoon.

Voor deelname en andere informatie klik hier.