Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf 2017 opnieuw een succes

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Tijdens de tweede versie van de ‘Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf’, die dit jaar bij Wereldtuinen Mondo Verde plaatsvond, luisterden 180 ondernemers uit beide gemeente naar gastsprekers over nieuwe kansen voor Leisure.
Tevens kreeg Angelique Rekers-Vosseberg van Brasserie de Watertoren de tweede ‘Giraf Award’ uitgereikt. Zij heeft letterlijk haar nek uitgestoken door een voormalige watertoren in Rimburg om te toveren tot een uitkijktoren met een brasserie. Door de aanleg van nieuwe natuur en wandelpaden is dit ‘nieuwe’ toeristische pareltje niet meer weg te denken als toeristische bestemming.

Leisure

Wethouders Martin de Beer van Heerlen en Ramon Lucassen van Landgraaf gaven tijdens de Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf een toelichting op de geslaagde transformatie van een voormalig mijngebied tot een toeristische topregio.
De gastsprekers, gedeputeerde toerisme Eric Geurts, professor Gert–Jan Hospers, van de Universiteiten Radboud en Twente, Anya Niewierra, directeur VVV Zuid–Limburg complimenteerden Heerlen en Landgraaf met de bereikte resultaten en maakten hun visie kenbaar ten aanzien van nieuwe kansen voor Leisure.

Tijdens workshops kregen de toehoorders een toelichting op de thema’s “toerisme toekomstbestendig”, “citymarketing” en “nieuwe kansen voor de horeca door cultuur”.

Reacties

Cookieinstellingen