VVV Zuid-Limburg presenteert ‘Kerst in Zuid-Limburg’

Foto: VVV Zuid-Limburg

Langzaam maar zeker komen de wintermaanden in zicht. Een zeer kansrijke periode voor Zuid-Limburg, met evenementen als Holy Moly! in Heerlen, Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht en Wèntjerdruim Sittard. De aanwezigheid van grote winterevenementen in de Euregio als Aken, Luik en Hasselt versterken de aantrekkingskracht alleen maar.

VVV Zuid-Limburg is zich er terdege van bewust dat het mogelijk is om de komende maanden zeer veel toeristen en recreanten naar de regio te trekken. Vandaar dat al vroeg begonnen wordt met de marketingcampagne ‘Kerst in Zuid-Limburg’.

Marketingcampagne ‘Kerst in Zuid-Limburg’

De eerste opzet van de campagne werd in augustus gemaakt via het inrichten van de website www.kerstinzuidlimburg.nl.
Ook is een bijbehorende google-adwords-campagne gestart, waardoor de vindbaarheid van de website wordt vergroot. Daarnaast werd op de 50plus beurs in Utrecht al volop ingezet op de winterperiode middels de verspreiding van kerstbrochures en het uitschrijven van een prijsvraag onder de bezoekers gericht op de Zuid-Limburgse kerstperiode. Bovendien zijn de touroperators uit België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk aangeschreven in combinatie met tickets voor kerstactiviteiten.

Kerstevenementen

De komende periode zullen diverse digitale nieuwsbrieven naar groepen en consumenten verzonden worden.
De aangesloten overnachtingsaccommodaties in Zuid-Limburg ontvangen deze maand een Kerst in Zuid-Limburg-scheurblok. Daarop staan meer dan 40 kerstevenementen waarmee zij hun gasten kunnen informeren.
Vanuit de VVV Zuid-Limburg Facebookpagina worden diverse tips en nieuwsfeitjes verspreid en winacties gecommuniceerd.
Tenslotte is het de komende maanden mogelijk om via de website van Tickli (Ticketshop Limburg) tickets te kopen voor meerdere activiteiten zoals de ondergrondse kerstmarkten in Kerststad Valkenburg. Meer info op www.tickli.nl/#kerst.

Amuse tochten

Ook in 2017 kan men weer genieten van Amuse tochten in Valkenburg (Route d’Amuse) en Sittard (Sittardse Amuse Tocht). Tijdens een Amuse tocht maakt u een gezellige wandeling waarbij u op meerdere plekken onderweg kunt genieten van een Bourgondische Amuse. De verscheidene Amuse kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels (Gulpen, Heerlen, Sittard, Vaals en Valkenburg) en op de website van Tickli (Ticketshop Limburg).

Reacties