Pleinfeest Van Weerden Poelmanstraat Heerlen met veiling

Archieffoto
Archieffoto
Foto: Google StreetView

Op zondag 3 september organiseert wijkraad ‘De Groene Wijk’ van Douve Weien/Caumerveld in samenwerking met de winkeliersvereniging een pleinfeest in de Van Weerden Poelmanstraat in Heerlen.

Veiling

Naast allerlei (verkoop)activiteiten zoals kinderdisco, modeshow, bruidsboeketten en kledingverkoop maakt ook een speciale veiling onderdeel uit van dat pleinfeest. De bewoners van de wijk kunnen daar hun spullen veilen die overbodig zijn geworden of die door iets anders zijn vervangen.
Op de veiling worden vooraf gewaardeerde zaken per opbod verkocht. Te denken valt aan onder andere kunstvoorwerpen, schilderijen, antiek enzovoorts.
De te veilen spullen dienen vooraf aangeboden te worden en worden op hun geschiktheid beoordeeld door een commissie. De aanbieder kan een minimum prijs voor zijn product aangeven.

Heeft u artikelen die u in de veiling zou willen verkopen? Stuur dan een berichtje met foto van de te veilen spullen naar [email protected].

Het Pleinfeest vindt zondag 3 september plaats op het plein aan de Van Weerden Poelmanstraat. Aanvang 12.00 uur, einde omstreeks 17.00 uur.