Voor Zeswegen behouden JN Shop opent 29 augustus PostNL kantoor

Foto: JN Shop

De laatste tijd lijken steeds meer voorzieningen uit de buurten te verdwijnen. Even leek het er ook op dat de inwoners van Zeswegen / Nieuw-Husken de JN Shop tabaks- en gemakswinkel zouden moeten gaan missen. Ondanks de behoorlijke klandizie had deze gezellige buurtwinkel moeite het hoofd boven water te houden. Maar dit keer is PostNL de redder in nood. Zij verzochten de JN Shop om vanaf eind augustus als volledig PostNL-kantoor te gaan fungeren.

De JN Shop tabaks- en gemakswinkel, die ook als een soort spil in de wijk fungeert, wordt dan een PostNL-vestiging met postbussen, met de mogelijkheid tot het overschrijven van de auto, het doen van buitenlandse verzendingen, et cetera.

Verheugd

Jacquelien en Nico reageerden verheugd op het verzoek om hun tabaks- en gemakswinkel op korte termijn weer als een compleet PostNL-kantoor voort te zetten. Zij zien het als een grote opsteker voor de nabije toekomst.
“Eigenlijk net voordat we besloten om met de JN Shop te vertrekken uit Zeswegen / Nieuw Husken kwam PostNL met de vraag of we het PostNL-kantoor weer terug wilden, nu dan ook met alle service erbij. Geheel aangekleed met het interieur zodat ook in de winkel een mooie uitstraling ontstaat. Na goed overleg hebben we het aanbod geaccepteerd, waardoor de JN Shop voor de wijk Zeswegen / Nieuw Husken behouden blijft. De komende weken zal er binnen de JN Shop het een en ander veranderd en aangepast worden, zodat op 29 augustus aanstaande alles klaar is voor het hernieuwde PostNL kantoor binnen de JN Shop. Dan is iedereen welkom om al zijn post, brieven, pakketten, zakelijke goederen enzovoorts te komen versturen.”

JN SHOP HEERLEN
Zeswegenlaan 278
6412 HK Heerlen

Reacties

Cookieinstellingen