Voordelige Arriva-tickets naar het WMC in Kerkrade

Foto: Arriva

Tijdens het Wereld Muziek Concours (WMC) biedt Arriva in samenwerking met de organisatie van het WMC speciale E-tickets aan. Bezoekers van het evenement kunnen hiermee in de weekenden in juli voordelig naar het WMC in Kerkrade reizen met de bus en trein van Arriva.

WMC E-tickets

De WMC E-tickets zijn dagkaartjes die geldig zijn in de vier WMC weekenden in juli van vrijdagavond tot en met zondag. De tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar via arriva.nl/limburg.
Reizigers ontvangen ruim 25% korting ten opzichte van het reguliere tarief. Een WMC E-ticket voor bus en trein kost € 9,50 en een WMC E-ticket voor de bus kost € 4,80. Bovendien kunnen maximaal twee kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis meereizen.

Geldigheid

Het WMC E-ticket voor de bus is geldig in alle Arriva-bussen in Limburg. Met uitzondering van de OV-shuttle, Nachtlijnen en lijn 44 Heerlen – Aachen.
Het WMC E-ticket voor bus en trein is daarnaast ook geldig in de Arriva-trein (2e klas). Op de trajecten Roermond – Maastricht Randwyck, Sittard – Kerkrade centrum en Maastricht Randwyck – Heerlen.

Extra tickets voor muzikanten

Behalve de bezoekers, kunnen ook de muzikanten gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Arriva stelt speciaal daarvoor een aantal kaarten aan de organisatie ter beschikking. Zij kunnen hiermee de buitenlandse muzikanten, die verblijven op het Eijkhagen College in Landgraaf, gratis naar de evenementenlocatie in Kerkrade laten reizen.