Uit in Heerlen: Cultuurhuis Heerlen, 18 tot en met 21 mei 2017

Foto: Cultuurhuis Heerlen

Het programma voor de komende dagen in Cultuurhuis Heerlen, van 18 tot en met 21 mei 2017:

Donderdag 18 mei 2017

19.00 uur  Tango Brutal
Gratis kennismakingsworkshop

Gratis kennismakingsworkshop, aansluitend milonga!
Maak kennis met de Tango in de gratis beginnersworkshop onder de professionele begeleiding van Maurice en Annemie (docenten Swing Inn).
Op tijd inschrijven dus!
Daarna dansavond (milonga) met DJ Jan Bonekamp: puur genieten!
Inschrijven via [email protected]
Gratis entree!

– – – – –

Vrijdag 19 mei 2017

20.30 uur: Duo Con Piano

Duo Con Piano – zowel een dans als een muziek optreden – staat voor een zoektocht naar identiteit met verschillende onderdelen. Een vrouw en een man, beide dansers, pianisten en gemigreerde Italianen. Een stuk geschreven gespeeld door vier handen, gedanst door vier voeten, elke danser dans zowel voor zich zelf als samen. Een prachtig multi-gedisciplineerde voorstelling voor elke dans en/of pianomuziek liefhebber.

Entree: voorverkoop €10 avondkassa €12,50

– – – – –

Zaterdag 20 mei 2017

20.30 uur: DAD door Nasrdin Dchar.
Serie vlakke vloer i.s.m. Parkstad Limburg Theaters

Nasrdin Dchar wordt vader. Nog 9 maanden en hij en zijn vrouw worden ouders. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd. Zijn aanstaande vaderschap is ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk dat voor hem is. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders – al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen op zijn kind?

DAD is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over leven en dood. Over liefde!

Kaarten uitsluitend via www.parkstadlimburgtheaters.nl of 045 571 66 07

– – – – –

Zondag 21 mei 2017

Kom en geniet voor nop!!!
14.30 uur: CBF

CBF (Created By Family) wordt gevormd door, het kan eigenlijk niet anders, drie neven. Hun repertoire bestaat uit covers van het genre pop, rock en soul. Wanneer ze samen op het podium staan ontstaat er een soort magie en omdat ze leuk vinden wat ze doen, stralen ze dat uit.

CBF deinst er vooral niet voor terug om mensen uit het publiek het podium te laten beklimmen. Dit zorgt voor een ongedwongen sfeer en maakt optreden des te leuker. Wanneer je een optreden meemaakt zal je dat ongetwijfeld beamen.

Gratis entree!

– – – – –

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
[email protected]