Bedenk het ‘vastelaoves-motto’ va Gebrook voor het seizoen 2017-2018!

Foto: CCH Gebrook

“Neet allein Gebrook, Gebrook neet allein” is het verbindende motto van dit seizoen. De mensen in Gebrook pakken zich samen en vieren het leven samen met mensen van binnen en buiten Gebrook. Het was een van de ingezonden motto’s van afgelopen seizoen.

Motto volgend seizoen

Vanaf nu kun je jouw idee voor het motto van het volgend seizoen insturen! Wie weet prijkt jouw motto volgend jaar op de seizoensorde van het CCH.
Heb jij een leuk idee voor het nieuwe motto? Laat het dan weten! De beste, leukste en meest passende inzending voor het motto van het nieuwe seizoen zal op gepaste wijze worden beloond.
Op Carnavalsmaandag 27 februari 2017 wordt tijdens de prijsuitreiking van de Grote Optocht het nieuwe motto voor het komend seizoen bekend gemaakt.

‘Breuker dialek’

Het motto moet natuurlijk in “Breuker dialek” worden geschreven. Maar laat je daardoor niet afschrikken, we laten het gewoon vertalen of checken door een van onze dialectkenners.
Het liefst ziet CCH Gebrook een kort motto met een dubbele laag. Een motto dat je letterlijk, maar ook figuurlijk kunt uitleggen. Een motto met een knipoog en gelinkt aan de Breuker vastelaovend.
Uiteraard mag een motto nooit kwetsend of beledigend zijn.
De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een commissie van afgevaardigden van alle commissies van het CCH. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.

Heb jij een idee? Mail jouw motto dan vóór 13 februari 2017 naar [email protected]
Geef in een korte toelichting aan hoe je erop kwam en waar het over gaat/wat je ermee wilt zeggen.