Mohamed Elberkani komend seizoen nieuwe trainer SV Eikenderveld

Foto: SV Eikenderveld

Mohamed Elberkani wordt komend seizoen de nieuwe trainer van SV Eikenderveld. Hij volgt hiermee Ben Labyed op, die na een termijn van vier jaar bij de club, aan het einde van het seizoen vertrekt. Mohamed Elberkani heeft een lange staat van dienst in het prof- en amateurvoetbal. Het bestuur van SV Eikenderveld is dan ook verheugd dat zij deze ambitieuze coach voor drie jaar heeft weten te binden.

Indrukwekkend

De voetbalgeschiedenis van de voetballer Mo Elberkani is indrukwekkend. Mo is begonnen bij de jeugdteams van SV Eikenderveld en RKSV Bekkerveld. Na Bekkerveld is Mo zelfs nog een jaar gestopt met voetballen maar dankzij Fatih Sonkaya is hij daarna bij Roda JC gekomen. Mede door het vertrouwen van Wim Vrösch en René Trost heeft hij een mooie voetbalcarrière gehad.

Profvoetballer

Mo is begonnen bij de A1 van Roda JC en daarna bij de beloften. Na 3 jaar maakte hij de overstap naar het 1e elftal en tekende hij zijn eerste profcontract. 2 jaar later, eenmaal bij de selectie van Roda JC te hebben gezeten werd Mo tussendoor verhuurd aan Fortuna Sittard. Na een korte terugkeer bij Roda JC ging hij vervolgens naar Lierse SK (hoogste niveau) in Belgi, waar René Trost toen hoofdtrainer was. Na het vertrek van René Trost vertrok ook Mo naar het Oostduitse Carl Zeiß Jena dat destijds uitkwam in de 2e Bundesliga. Hier was hij 1 jaar actief. Vervolgens ging hij voor twee jaar naar FC Erzgebirge Aue om daarna zijn loopbaan bij SV Vise in België te vervolgen.

Mo is vervolgens bij EHC Hoensbroek gaan voetballen waar hij tevens ook het aanbod kreeg om bij Heuts automaterialen te gaan werken. Na EHC speelde hij respectievelijk voor Chevremont en GSV. Inmiddels voetbalt hij al 2 jaar bij het eerste van SV Eikenderveld waarvan hij ook aanvoerder is.

 

Reacties