Arriva-namenwedstrijd levert al meer dan 4500 inzendingen op

Foto: Arriva

De afgelopen week hebben ruim 4500 Limburgers gestemd op een naam voor de 14 nieuwe Arriva-treinen die vanaf 11 december in de provincie Limburg gaan rijden.

Arriva heeft inwoners van onze provincie gevraagd om mee te denken over mooie en belangrijke bestemmingen die een plaats kunnen krijgen op de gloednieuwe treinen. Uit de 385 inzendingen die binnenkwamen heeft de jury 30 bestemmingen geselecteerd waarop de afgelopen week massaal gestemd is via de website arriva.nl/namenwedstrijd. Arriva roept iedereen op om zijn of haar stem uit te brengen.
Stemmen kan nog tot en met zondag 20 november.

kasteel-hoensbroek-arrivaKasteel Hoensbroek

Heet één van deze nieuwe Arriva treinen straks ‘Kasteel Hoensbroek’? Historisch Goud, het erfgoedbedrijf van de gemeente Heerlen is in ieder geval trots dat ‘ons Kasteel Hoensbroek’ is genomineerd! Het vraagt de inwoners dan ook om Heerlen nog meer op de (reizende) kaart te zetten en de stem uit te brengen op Kasteel Hoensbroek! Ga hiervoor naar arriva.nl/namenwedstrijd.

De namen met de meeste stemmen, plaatst Arriva op de nieuwe treinen in Limburg. Eén trein blijft zonder naam, daar wordt op een later moment invulling aan gegeven. De naam van de bestemming komt voor op de trein te staan. Ook wordt de bestemming op speelse wijze verder in het interieur van de trein uitgewerkt. Op deze manier zijn de treinen straks echt een levend onderdeel van Limburg.

De bekendmaking van de 14 bestemmingen vindt plaats op donderdag 24 november.