Themabijeenkomst over prostaatkanker in Atrium Heerlen

https://www.youtube.com/watch?v=3b_2EcAvuTA

Prostaatkanker, de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen, staat centraal tijdens de themabijeenkomst van woensdag 11 maart in Atrium-Orbis Heerlen.

Hoe ontstaat prostaatkanker? Wat zijn risicofactoren? En wat zijn de symptomen? Tijdens de themabijeenkomst is er voor deze en vele andere vragen aandacht. Dr. De Vries (uroloog in Atrium-Orbis), dr. Prompers (nucleair geneeskundige Atrium-Orbis) en mevrouw Pagotto (gespecialiseerd verpleegkundige Atrium-Orbis) gaan in gesprek met patiƫnten over de laatste ontwikkelingen.

Da Vinci Robot
Tijdens de avond wordt er een demonstratie gegeven van de Da Vinci Robot, die in Atrium-Orbis wordt ingezet bij prostaatkankeroperaties. Ook worden de nieuwe ontwikkelingen en behandelmogelijkheden met Radium besproken. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden
Het bijwonen van deze bijeenkomst op woensdag 11 maart is gratis. Aanmelden kan via (045) 576 63 00 of [email protected]

Aanvang is 19.00 uur, ontvangst met koffie, thee en vlaai vanaf 18.30 uur. Bedrijfsrestaurant Atrium-Orbis, Henri Dunantstraat 5, Heerlen. Parkeren kan in de parkeergarage. Volg route 111 naar het Bedrijfsrestaurant op de begane grond, einde van gang West.

Reacties