“Maradona doesn’t Meet Heksenberg”

Foto: RKVV Heksenberg

Het bestuur van RKVV Heksenberg laat weten dat Diego Maradona morgen niet op bezoek komt bij de Heerlense voetbalclub. De penalty-contest met Jean-Marie Pfaff gaat daarom niet door.

“Maradona zat vandaag helaas weer niet in vliegtuig naar Brussel”, schrijft de club in een ‘heet van de naald’ persbericht, en trekt daaruit de conclusie dat het avontuur met Pluisje niet meer heeft behelst dan de nodige organisatie en een hoop voorbereidingen, maar dat het daarbij blijft. Geen Maradona in Heksenberg dus, morgen.

Competitiewedstrijd Heksenberg – Simpelveld

Vanwege een groot aantal voorbereidingen zijn en blijven alle officieel genodigden morgen van harte welkom om de competitiewedstrijd van Heksenberg tegen Simpelveld om 14.00 uur bij te wonen. En een hapje en drankje te komen nuttigen in het speciaal daarvoor gereserveerde transparante feestpaviljoen.

Iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgt uiteraard het geld terug, daarover zal de organisatie nog met nadere informatie komen.

De club bedankt iedereen voor alle spontane en vrijwillige medewerking. En alle steunbetuigers uit het hele land en van ver daar buiten. Zelfs van Louis van Gaal!

Reacties