Waar is het interessant op de voetbalvelden dit weekend?

Foto: Pixabay

Tips van de redactie voor interessante amateurvoetbalwedstrijden komend weekeinde.

Hoofdklasse B

Groene Ster – Chevremont

Net als afgelopen zondag ook morgen weer een treffen van twee hoofdklassers uit Parkstad: Groene Ster ontvangt Chevremont. Groene Ster, momenteel de nummer laatst in de hoofdklasse B met 4 punten uit 10 wedstrijden, kan bij winst 3 punten inlopen op Chevremont, dat na het verlies vorige week tegen EHC op de twaalfde plaats staat met 10 punten uit 10 wedstrijden. Maar de blauw-witten uit Chevremont zullen een ander scenario voor ogen hebben met maar één doel: de drie belangrijke punten vanuit Heerlerheide meenemen naar de Kaffeberg in Chevremont.

1e Klasse D

RKSV Minor – Geldrop

Twee teams die na een gelijk aantal gespeelde wedstrijden ieder ook hetzelfde puntenaantal van 12 bij elkaar hebben gesprokkeld. Zondag gaan ze aan de slag om de aansluiting met de top te behouden.

2e Klasse G

UOW`02 – LHC

De competetiestart van UOW`02 was enigszins teleurstellen, slechts 7 punten wist de ploeg in 8 wedstrijden bij elkaar te voetballen. Morgen staat de ontmoeting tegen LHC op het programma, dat 12 wedstrijdpunten op haar conto heeft staan.
UOW`02 zal er alles aan doen om uit de onderste regionen weg te komen. LHC staat op de 5e plaats met een achterstand van 9 punten op koploper FC Hoensbroek, het zal dus moeten winnen om naar boven te kunnen blijven kijken.

3e Klasse A

SVN Landgraaf – Sportclub`25

Het verschil tussen beide ploegen is slecht 1 luttel punt. Dus dit treffen tussen de nummer 1 Sportclub`25 en nummer 2 SVN Landgraaf heeft alle ingrediënten om een kraker te worden.

4e Klasse B

In deze klasse steekt de Leeuw met kop en schouder boven de andere ploegen uit. Uit de 8 gespeelde wedstrijden haalde De Leeuw de maximaal haalbare score van 24 wedstrijdpunten. Een treedje lager is de strijd om de tweede plaats interessant. RKHBS, dat nu derde staat met 15 punten, ontvangt zondag de nummer 4 Rood Groen LVC dat maar één puntje minder heeft.

5e Klasse B

Ook hier is de strijd om de bovenste plaatsen nog volop bezig en interessant. Zondag gaat koploper KVC Oranje op bezoek bij KCC`13, de nummer 2 van deze klasse, Abdissenbosch, gaat op bezoek bij RKSVB.

Reacties