TK Maxx sinds vandaag ook in Heerlen

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Om 10.00 uur vanochtend opende TK Maxx haar deuren in het gerenoveerde winkelcentrum De Bongerd in het centrum van Heerlen. Nadat het bekende lint was doorgeknipt konden, onder applaus van de nieuwe werknemers, de eerste klanten via de even bekende rode loper op koopjesjacht naar kwaliteitsspullen van bekende merken.

Concept: schatzoeken voor liefhebbers van ‘merken’

Want het concept van deze winkelketen, waarvan de eerste Nederlandse winkel vandaag precies één jaar geleden openging, is anders dan we tot nu toe gewend zijn in onze regio. Je moet er als het ware op zoek naar iets wat je wilt kopen, en je laten verrassen door wat je er aantreft. Sta je als persoon ‘open’ voor wat designmerken te bieden hebben, dan kun je hier je slag slaan. Op het gebied van dames-, heren- en kinderfashion, lingerie, accessoires, reis- en beauty artikelen, praktische keukenspullen, unieke decoratie artikelen, stoffen, kussens en accessoires voor huisdieren.

TK Maxx interieurAanbod varieert

Het aanbod binnen deze ranges varieert steeds. Iets wat vandaag in de winkel ligt, is over een paar dagen misschien weg. En wordt dan vervolgens door een ander merk of uitvoering ingevuld. Wekelijks worden er nieuwe spullen aangevoerd, van duizenden merken, en met een prijskaartje dat wel tot 60% goedkoper kan zijn dan de adviesprijs van het artikel.

Vijfde TK Maxx in Nederland

De winkel van TK Maxx in Heerlen is het vijfde filiaal in Nederland. Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Den Haag gingen onze stad voor. Sinds een jaar is het internationale bedrijf, dat met meer dan 3300 winkels actief is in 8 landen, bezig in Nederland voet aan de grond te krijgen. In Duitsland is dat, met meer dan 100 vestigingen, al aardig gelukt. In Aachen is ook een vestiging van TK Maxx, waar overigens nauw mee wordt samengewerkt.

Opknapbeurt

De nieuwe zaak in Heerlen bezet qua ruimte een fors gedeelte van de begane grond en neemt een groot deel van de eerste verdieping van het voormalige ‘oude V&D-pand’ in beslag.
Het winkelcentrum kreeg aan de buitenzijde een grondige opknapbeurt om de komst van TK Maxx mogelijk te maken.
Bij de Heerlense TK Maxx gaan 35 mensen aan de slag.

Kortom, Heerlen is sinds vandaag een bijzonder winkel rijker.

Reacties