Geheel vernieuwde supermarkt in winkelcentrum Heerlerbaan vandaag geopend

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Vanochtend om 9.00 uur opende een geheel vernieuwde Jan Linders supermarkt zijn schuifdeuren in winkelcentrum Giesen-Bautsch op Heerlerbaan. Samen met een ‘aangewezen vrijwilliger’ uit het publiek drukten directeur Linders en supermarktmanager Van den Eijnde op de rode knop om het spandoek voor de ingang te verwijderen. Daarna konden de in rijen wachtende klanten hun vertrouwde filiaal, na een 10 dagen durende verbouwing, van binnen gaan bezichtigen.
De eerste honderd klanten ontvingen ook nog eens een gratis vlaai.

Facelift

Het pand van de supermarkt onderging een ware metamorfose. Niet alleen is de winkel fors groter geworden door twee naastgelegen ruimtes erbij te betrekken, ook is de uitstraling aangepast aan de huidige tijd. Alles is onder handen genomen en nieuw aangelegd. Vloeren, wanden en plafonds zijn vernieuwd waardoor de winkel een frisse en warme sfeer uitademt. De koelingen en kassa’s zijn vernieuwd, zelfs de oude winkelwagentjes en -mandjes zijn vervangen door nieuwe exemplaren.

Producten

Het uiteindelijke doel van de winkelende klant is natuurlijk het assortiment. Ook daarin heeft Jan Linders geïnvesteerd. Prominent aanwezig in de winkel is de ‘Keuken van Jan Linders’ waar dagverse producten te koop zijn. Belegde broodjes, pizza’s, verse salades, carpaccio en sushi, maar ook een assortiment verse maaltijden van traiteurskwaliteit.
Ook ‘kaas-van-het-mes’ en verse vleeswaren maken nu onderdeel uit van het aanbod, en is de bakkerijafdeling ook een stuk groter uit de verbouwing gekomen.

Extra openingsacties

De komende weken genieten alle inwoners van Heerlen van verschillende openingsacties in hun supermarkt.
Naast de vele extra aanbiedingen, zijn er op zaterdag 5 november van 11.00 tot 14.00 uur extra proeverijen en leuke activiteiten in de nieuwe supermarkt aan de Bautscherweg in Heerlen.

Reacties