TK Maxx Heerlen opent op 27 oktober in winkelcentrum De Bongerd

Foto: TK Maxx

Vanaf 27 oktober is het centrum van Heerlen, hopelijk, een publiekstrekker rijker. Aanstaande donderdag opent TK Maxx in het totaal gerenoveerde winkelcentrum De Bongerd haar deuren. In de nieuwe winkel van het internationale winkelconcern gaan 35 mensen aan de slag.
Na Den Haag, Rotterdam, Groningen en Eindhoven is de zaak aan de Bongerd 4 in Heerlen de vijfde TK Maxx-winkel in Nederland.

Voor liefhebbers van merken en ‘schatzoekers’

TK Maxx Heerlen wordt de winkel voor liefhebbers van merken en schatzoekers. Bij TK Maxx zijn duizenden merken te vinden, tegen een beduidend lagere prijs dan de adviesprijs. Het assortiment is ruim: fashion voor dames, heren en kinderen, lingerie, accessoires, reis- en beauty artikelen. Daarnaast is er een aanbod van praktische keukenspullen, unieke decoratie artikelen, stoffen, kussens en accessoires voor huisdieren. De allergrootste designmerken, maar dan tot 60% goedkoper dan de adviesprijs.
De winkel in Heerlen gaat donderdagmorgen 27 oktober om 10 uur open voor het publiek.

Nieuwe manier van shoppen

TK Maxx staat voor een totaal nieuwe manier van shoppen. Om te beginnen een uniek aanbod: een mix van designer brands, topmerken en unieke producten die allemaal fors goedkoper zijn dan de adviesprijs. Maar er is meer dat TK Maxx apart maakt: de winkels worden enkele malen per week beleverd met unieke stukken. Hierdoor zijn voor shoppers bij elk bezoek nieuwe designerjuweeltjes te ontdekken. Dat dynamische aanbod, tezamen met de kwaliteit, creëert een ‘schattenjacht-gevoel’. De jacht op juweeltjes typeert TK Maxx, én is de drijvende kracht achter het succes van de afgelopen 20 jaar in Europa.

Geheim

Het geheim achter dit brede, dynamische aanbod is de inkoopstrategie van TK Maxx. Door spullen te kopen bij alle mogelijke designers, verkopers en brand owners. En voortdurend over de hele wereld te zoeken naar de beste deals voor slimme shoppers. Met oog voor merken, fashion, kwaliteit én ultieme prijsonderhandelingen. Soms wordt één enkel stuk aangekocht, soms honderden of duizenden.
Wat bij TK Maxx vooropstaat, is dat de klant ‘juweeltjes van hoge kwaliteit’ voor een geweldige prijs kan kopen.

TK Maxx

TK Maxx maakt deel uit van TJX Europe met meer dan 400 winkels verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland en Oostenrijk. Het moederbedrijf, The TJX Companies, Inc, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten, is in 8 landen actief met meer dan 3300 winkels.

Reacties