Informatiebijeenkomst Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) in wijk MSP

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Op dinsdag 1 november is er een informatiebijeenkomst over de bouw van de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) in de wijk MSP in Heerlen.

Half september is er al gestart met de voorbereidingen voor de bouw van de BMV in de wijk MSP, een clustering van Meezenbroek, Schandelen en Palemig. Op dit moment zijn alleen nog de geplaatste hekken naast gemeenschapshuis ’t Leiehoes zichtbaar. Maar binnen enkele weken stroopt de aannemer écht de mouwen op om aan de slag te gaan met (ver)bouwen en slopen.

Informatiebijeenkomst

Tijdens een informatiebijeenkomst op 1 november wordt meer uit de doeken gedaan over deze werkzaamheden, over de planning en de bereikbaarheid. De architect en aannemer zijn die avond aanwezig om vragen over het project te beantwoorden. Uiteraard is ook de projectleider van de gemeente Heerlen dan van de partij.

Multifunctioneel

In de nieuwe BMV komen verschillende voorzieningen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De basisschool, peuterspeelzaal, en een gymzaal krijgen er onderdak. Maar de BMV heeft ook een (multifunctionele) functie voor de hele wijk. Zo wordt ’t Leiehoes deels gerenoveerd, komt er een logopediste en zal de wijkstichting er kantoor gaan houden.

Iedereen die geïnteresseerd is in de plannen en werkzaamheden aan de BMV is op 1 november om 19.00 uur van harte welkom.
De bijeenkomst wordt gehouden in het scoutinggebouw St. Jan Baptist aan de Henri Jonasstraat.

 

Reacties