Jan Linders heropent supermarkt op Heerlerbaan op woensdag 26 oktober

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Zaterdag 15 oktober om 16.00 uur begint de verbouwing van de Jan Linders supermarkt in winkelcentrum Giesen-Bautsch op Heerlerbaan. Waren de afgelopen twee weken al de nodige verbouwingsactiviteiten zichtbaar voor het winkelend publiek, vanaf komende zaterdagmiddag gaan de schuifdeuren bijna anderhalve week dicht om de supermarkt aan de Bautscherweg van een geheel nieuwe uitstraling te voorzien.

De vernieuwde supermarkt gaat na een tiental dagen verbouwing weer open op woensdag 26 oktober om 9.00 uur. Jan Linders Supermarkten nodigt iedereen uit om naar de feestelijke opening te komen en kennis te maken met de nieuwe supermarkt. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis vlaai.

Wat kan de klant verwachten?

Een huiselijke sfeer, producten uit de regio en een perfecte balans tussen kwaliteit en voordeel. Jan Linders Heerlen Bautscherweg gaat de beste groente en fruit uit de streek bieden, het lekkerste brood en een uitgebreider verrassend assortiment. De bijzondere koffie van de branderij uit het land van Jan Linders en de ruimste keuze (speciaal)bieren maken de supermarkt meer dan het ontdekken waard.

De ‘Keuken van Jan Linders’

Nieuw in de supermarkt aan de Bautscherweg in Heerlen is de ‘Keuken van Jan Linders’ waar dagverse producten worden aangeboden. Broodjes en pizza’s worden rijkelijk en vers belegd. Naast verse salades, carpaccio en sushi, vindt u hier ook een nieuw assortiment verse maaltijden van traiteurskwaliteit.

Extra openingsacties

De komende weken genieten alle inwoners van Heerlen van verschillende openingsacties in hun supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen, zijn er op zaterdag 5 november van 11.00 tot 14.00 uur extra proeverijen en leuke activiteiten in de nieuwe supermarkt aan de Bautscherweg.

Reacties