Castingdag Elite Model Look 2016 in Heerlen

Foto: Elite Model Look 2016

Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er goed nieuws! Elite Model Look 2016 gaat op zoek naar nieuwe topmodellen in Heerlen. Tijdens de castingdag op zaterdag 25 juni krijgen jongens en meisjes tussen de 14 en 22 jaar de kans om hun droom werkelijkheid te laten worden.

Elite Model Look 2015

Anouk Thijssen uit Wijchen was vorig jaar één van de kandidaten. Zij mocht meedoen aan de Elite Model Look Nederland finale en werd bekroond tot winnares. Vervolgens mocht zij Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale van Elite Model Look World in Milaan. Anouk was daar één van de 25 finalisten en ook hier werd haar talent gezien! Ze werd wereldfinaliste 2015 en won daarmee een wereldwijd contract bij Elite ter waarde van €150.000,- en een shoot in Vogue Italia.

Urban Beautification

Heerlen kent met haar murals en iconische gebouwen vele verborgen schoonheden. Elite gaat deze dag op zoek naar schoonheid uit de zuidelijke regio. De stad trekt alles uit de kast om de kandidaten te verwelkomen. In de eerste ronde presenteren de modellen in spé zich aan de jury. De kandidaten die doorgaan naar de photoshoot in tweede ronde krijgen een natural make-over door Rob Peetoom.

De volgende voorwaarden voor deelname gelden:

  • Deelnemers dienen minimaal 14 jaar en maximaal 22 jaar oud te zijn ten tijde van de regionale en nationale castingdagen. Alle deelnemers dienen minimaal 15 jaar oud te zijn ten tijde van de nationale finale.
  • Jongens dienen minimaal 1.83 m te zijn en meisjes minimaal 1.72 m.

Inschrijven

Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.nl of via de casting app op de Facebookpagina van Elite Model Look: www.facebook.com/EliteModelLookNederland.
Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kun je terecht op www.youtube.com/EliteNederland.

Elite Model Look in Heerlen

Locatie: Promenade, (kruising Honigmannstraat) tegenover Berden Mode & Wonen

Datum: Zaterdag 25 juni, 13.00 – 17.00 uur

Halve finale en bootcamp

De halve finale vindt plaats op 2 juli bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Hier wordt een besloten casting gehouden waarna uiteindelijk 10 jongens en 10 meisjes doorgaan naar de finale. Na de halve finale worden zij tijdens de bootcamp op 3 juli begeleid door het team van UNDISPUTED.COM.

Over Elite Model Look

Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en vindt dit jaar voor de 33e keer op rij plaats. Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een unieke kans om binnen te treden in de modellenwereld. Ieder jaar werkt Elite Model Look Nederland met een goed doel. Dit jaar slaat ze handen ineen met stichting NietBlind om aandacht te vragen voor wetenschappelijk onderzoek naar blindheid en slechtziendheid. De nationale finale vindt in samenwerking met Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam plaats op zondag 10 juli in de Gashouder te Amsterdam.

Castingdag Elite Model Look 2016 Heerlen wordt mede mogelijk gemaakt door centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad & Berden Mode & Wonen i.s.m. gemeente Heerlen.

Reacties

Cookieinstellingen