Klassiekers, getunede, gepimpte en andere speciale auto’s in centrum van Heerlen

Foto: Wikimedia

Zondag 5 juni vindt in het centrum van Heerlen het alom bekende AutoSjtuute plaats. Dit jaar valt dat samen met de derde dag van het Wheels ’n Bites Food Truck Festival. Rollend materieel van diverse pluimage genoeg dus in hartje stad komende zondag, het ultrablitse vertoon van glimmend chroom en ronkende motoren van het Autosjtuute sluit naadloos aan op het Food Truck Festival!

Heëlesj AutoSjtuute is een spectaculair auto-evenement in de binnenstad van Heerlen. Het evenement is voor alle liefhebbers van speciale auto’s. Het is een dag om je eigen auto te showen aan een breed publiek en te genieten van andermans trots. Kom dus met je klassieker, je getunede, je gepimpte of een andere mooie speciale auto naar het centrum van Heerlen, of kom gewoon met de benenwagen om al dat moois te aanschouwen.

Autorally

Heëlesj AutoSjtuute organiseert op zondag 5 juni tevens een Autorally. De Rally start om 10.00 uur op het Pancratiusplein in Heerlen. Rond 15.00 uur zijn de deelnemers weer terug. Inschrijven kan via https://www.facebook.com/Autosjtuute/ en je maakt kans op leuke prijzen.

Reacties

Cookieinstellingen