Verdachte van overvallen Kerkrade gezocht

Foto: ritzotencate / Foter / CC BY-SA

De politie van Kerkrade is op zoek naar een nog onbekende verdachte die mogelijk betrokken is geweest bij totaal 6 overvallen in Kerkrade en het nabij gelegen Duitse Herzogenrath in de afgelopen 2 weken. De recherche heeft het sterke vermoeden dat er sprake is van dezelfde dader bij deze overvallen in de periode van 11 tot en met 21 april.

Op 11 (2x), 13 en 17 april werden respectievelijk een bakkerij, schoenwinkel, slijterij en een tankstation in Herzogenrath (vlak over de grens bij Kerkrade) overvallen.
Op zondagavond 17 april werd in Kerkrade op de Holzstraat een frituur overvallen en op donderdagmiddag 21 april een drogisterij op de Niersprinkstraat. In de meeste gevallen werden enkele honderden euro’s buitgemaakt en werd van een vuurwapen gebruik gemaakt.
Er raakte niemand gewond.

Bij de laatste overval in Kerkrade is goed beeldmateriaal van de verdachte veiliggesteld. De politie is op zoek naar de identiteit van de persoon die op de foto’s staat afgebeeld.

Mensen die deze persoon herkennen of denken te weten wie het is of andere informatie hebben over een of meer van genoemde overvallen, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie Kerkrade via 0900-8844. Van Meld Misdaad Anoniem kan desgewenst ook gebruik worden gemaakt via: 0800-7000.

 

Reacties