Beste toeristische bestemming ter wereld, dat willen we laten weten…

Foto: VVV Zuid-Limburg

Voorbijgangers kunnen langs de N281 bij het Parkstad Limburg Stadion lezen dat Parkstad Limburg de beste toeristische bestemming ter wereld is. Eenzelfde bord zal binnenkort ook bij het Van der Valk hotel verschijnen.

www.parkstadwint.nl

Op www.parkstadwint.nl vinden toeristen en recreanten die in de meivakantie naar Zuid-Limburg trekken, nu alle relevante informatie over het gebied overzichtelijk bij elkaar.
Hierop staat bijvoorbeeld een Parkstad Limburg regiofilm die laat zien wat er allemaal te beleven valt in ons gebied. Een interessante toeristische bestemming, met 10 grote dagattracties (binnen en buiten), met natuurgebieden en cultuuraanbod op nog geen 10 minuten afstand van elkaar. Met inmiddels een jaaromzet van € 368 miljoen en 5800 banen in het toerisme.
Deze elementen, en de van nature aanwezige ingrediënten maakten van Parkstad Limburg uiteindelijk de beste toeristische bestemming ter wereld.

Blog

Op de website ook een reactie op de prijs van Rob Kemmeren, eigenaar van Dalauro B&B in Eyserheide, inwoner en ondernemer dus in het Heuvelland. In zijn blog heeft hij het over de verbaasde reacties uit Limburg over het winnen van de prijs, en over de durf om trots te zijn op de regio. Een prijs, die zo zegt hij, het gebied aantrekkelijker maakt voor (internationale) toeristen, recreanten en inwoners als aanvulling op wat er al is. Los nog van de economische voordelen die het winnen van de prijs de regio nog gaat brengen.

Reacties

Cookieinstellingen