Cursus Elektriciteit Besparen door DUW Parkstad

Foto: DUW Parkstad

Wist u dat u, met de juiste aanpassingen, heel gemakkelijk kunt besparen op elektriciteit? Laat u zondag 10 april om 14.00 uur hierover informeren tijdens de gratis cursus Elektriciteit Besparen, aangeboden door DUW Parkstad. Want energiebesparing helpt het klimaat, spaart kostbare grondstoffen én het scheelt ook nog eens geld!

Begin direct met besparen. Het is vaak een kleine moeite om de dingen anders te doen, maar waar moet je beginnen? In een gemiddeld huishouden gaat jaarlijks meer dan €100,- euro verloren aan sluipstroom voor apparaten die niet gebruikt worden. Twee derde daarvan is eenvoudig te vermijden!
Tijdens de cursus Elektriciteit Besparen vertellen ervaren adviseurs hoe je thuis meteen kunt besparen en welke gadgets hierbij van pas kunnen komen. Ook leggen ze uit welke positieve effecten deze besparingen hebben op de elektriciteitsrekening!

Programma

Vanaf 14.00 uur bent u welkom bij de GAMMA op de Woonboulevard en wordt u ontvangen met koffie en thee. Dan volgt een korte introductie en een presentatie over de diverse besparingsmogelijkheden. Verder komen enkele specialisten op het gebied van energiebesparing aan het woord en stelt een uitdagende quiz de aanwezigen op de proef over hun kennis van energieverbruik en -besparing. Na afloop is er genoeg tijd voor het stellen van vragen.

Datum: zondag 10 april 2016.
Tijd: 14.00 – 16.00 uur.
Locatie: GAMMA Woonboulevard.
In de Cramer 125, Heerlen.
Kosten: gratis.

Schrijf je hier gratis in voor deze cursus.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er snel bij want vol=vol.

Reacties