B&B Oliemolen Heerlen winnaar aflevering ‘Bed & Breakfast’

De B&B-accommodatie van Paul en Corriene Reesink in de Oliemolen in Heerlen kwam gisteren als beste uit de bus in de aflevering van het programma ‘Bed & Breakfast’.
In dat televisieprogramma van Omroep Max beoordelen 3 stellen, die ieder zelf een B&B runnen, elkaars Bed & Breakfast.

In de uitzending van 25 maart namen 3 stellen uit Zuid-Limburg het tegen elkaar op. Na allemaal één nacht bij elkaar gelogeerd te hebben, gaven de stellen uit Maastricht, Vijlen en Heerlen elkaar niet alleen een waardering maar kwamen als constructieve kritiek ook eventuele verbeterpunten ter sprake.

Paul en Corriene Reesink uit Heerlen werden tot hun verrassing winnaar van deze aflevering.
Voor hun B&B in de Oliemolen, de monumentale watermolen uit het begin van de 16e eeuw aan de rand van het Aambos in Heerlen, konden de 2 overige stellen geen verbeterpunten opnoemen, en waren de geboden accommodatie, ontbijt en service in hun aller ogen ‘fantastisch’ en ‘geweldig’.

Naast de unieke locatie en het mooie pand was daar bovenal de persoonlijke benadering en gastvrijheid van het echtpaar ‘debet’ aan.
De twee ‘krasse knarren’, beiden zijn de grens van 70 jaar al geruime tijd gepasseerd, waren verguld met de uitkomst. “Winnen is niet belangrijk, maar wel leuk”, zo vatte Corriene krachtig samen.

Reacties