Hoge amusementswaarde bij de wedstrijd SV Eikenderveld – KCC`13.

In een waterig zonnetje begonnen beide teams uit de 5e klasse B aan hun competitie wedstrijd. En vanaf het begin was het duidelijk dat allebei de teams gingen voor de winst.

Eikenderveld met uitblinker Mohammed Elberkani lekker vrij uit voetballend op de aanval en KCC`13 goed gedisciplineerd en verzorgd voetballend en onder leiding van de voortreffelijk spelende Sandy Janssen wachtend op een counter. Het was Eikenderveld dat gedurende de eerste helft de betere kansen kreeg en al afstand had kunnen, nee zelfs moeten, nemen. Maar in de 46e minuut was daar de mooie actie van de 42-jarige Pascal Gotjé; hij passeerde enkele spelers van Eikenderveld en gaf de bal breed aan Sandy Janssen die fraai scoorde. En met deze stand gingen beide teams rusten.

Na de rust werd het snel duidelijk met welke boodschap trainer Jozef Labyed zijn mannen het veld had ingestuurd. In minuut 48 was het Rafik Hamdaoui die met een fantastisch schot van ruim 20 meter de gelijkmaker scoorde. Alles wat Eikenderveld was, stond nog te juichen toen een minuut later weer Pascal Gotjé de bal veroverde, en opnieuw met een korte solo en droge schuiver de 1 – 2 stand liet aantekenen. En het bleef leuk en spannend. Eikenderveld vol op de aanval en KCC`13 wachtend op de counter.
Ruim in de 80e minuut, waarin iedereen begon te denken aan een stunt van de bezoekers, was daar een voorzet die op fraaie wijze in de lange hoek werd gekopt door Bellal Tamoukh: 2-2. Wat ook de eind uitslag van de sportieve wedstrijd was die onder leidding stond van de zeer goed leidende jonge scheidsrechter L. Tissingh.

Reacties