Miljoenenlijn wint derde prijs bij ANWB-verkiezing “Leukste uitje van Limburg”

Foto: ZLSM

De Miljoenenlijn van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij (ZLSM) eindigde op de derde plek bij de verkiezing “Het Leukste Uitje van Limburg”, georganiseerd door de ANWB. Dit maakte de ANWB afgelopen dinsdag 15 maart bekend in haar hoofdkantoor in Den Haag.

In 2014 won de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij de titel “het Leukste uitje van Limburg”. Dit jaar greep de Miljoenenlijn dus net mis, de Kasteeltuinen Arcen wonnen de eerste prijs en zij mogen in 2016 dan ook het predikaat “Leukste uitje van Limburg” voeren.
Het winnen van de derde prijs is echter voor de vrijwilligers een mooie opsteker en bewijst des te meer dat de inzet van de vrijwilligers erg door haar bezoekers gewaardeerd wordt.

De Miljoenenlijn, het “Langste Museum van Limburg”, wordt in het eindrapport geroemd vanwege het gevoel van nostalgie en de vriendelijkheid van de vrijwilligers. Nu het railbus-seizoen weer is geopend staan de vrijwilligers iedere zondag weer paraat om de reizigers dwars door het Zuid-Limburgse heuvellandschap te vervoeren en de mooiste plekjes van Limburg te tonen.

Reacties