Uitnodiging themabijeenkomst ‘Heerlen Mijn Stad’

Stichting Heerlen Mijn Stad en de stad Heerlen hebben een zeer dynamisch jaar achter de rug waarin veel gebeurd is. Tijdens een bijeenkomst op 22 maart 2016 in de Nieuwe Nor nemen ze u graag mee op de reis die de stichting sinds haar ontstaan gemaakt heeft.

Onder leiding van moderator Simone van Trier schuiven Martin de Beer (Wethouder Economie, Arbeidsmarkt, Sport en Dienstverlening), Emile Spierts (werkgroeplid ondernemerschap), Jelle Ummels (Programma Manager Heerlen Mijn Stad) en Douwe Dijkstra (Voorzitter Heerlen Mijn Stad) aan in onze ‘huiskamer’. Hier zal de rol, structuur maar bovenal de visie van ‘Heerlen Mijn Stad’ ter tafel komen.

Ondernemend Heerlen

Vervolgens sluiten Jeroen Arons (Arons muziekhuis), Aline Ploeg (Groenergras.com en bewoner binnenstad), Frits Pelt (Café Pelt en bewoner binnenstad) en Mario Sanna (Gemeente Heerlen) aan om te spreken over daadkracht en betrokkenheid van “ondernemend Heerlen”.
Daarnaast biedt de avond u ook voldoende kans om te netwerken met andere betrokkenen onder het genot van een hapje, drankje en culturele omlijsting van jeugdstadsdichter Ymke Fiddelaar, Frits Pelt en Elle Hollis.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor deze avond. Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar [email protected]

Locatie: de Nieuwe Nor, Pancratiusstraat 30, Heerlen.

Datum: 22 maart 2016.

Ontvangst: 18.30 uur, einde programma: 21.00 uur.

Reacties