Voorbeschouwing Groene Ster – EHC/Heuts

Aanstaande zondag 20 maart 2016, aanvang 14.30 uur, vindt op sportpark Pronsebroek, de thuishaven van Groene Ster, de Heerlense stadsderby in de hoofdklasse B plaats tussen Groene Ster en EHC/Heuts.

‘El Clásico’ van Heerlen

Trainer Harrie Thoma en zijn staf zullen samen met zijn spelers er alles aan gaan doen om de 3 punten in Heerlerheide te houden. Groene Ster heeft na een mindere periode de weg naar boven ingeslagen. Afgelopen zondag werd de uitwedstrijd bij DESO met 2- 3 gewonnen. Maar om bij de onderste plaatsen weg te blijven zullen er nog méér punten gepakt dienen te worden, liefst te beginnen aanstaande zondag.

EHC/Heuts verloor afgelopen zondag dure punten, thuis tegen OSS`20 werd met 0-3 verloren. Om de aansluiting met de bovenste plaatsen te behouden zal het team van trainer Paul Meulenberg er alles aan gaan doen om in Heerlerheide de overwinning in de wacht te slepen en de 3 punten mee naar het Hoensbroekse te nemen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig bij deze unieke Heerlense derby, het belooft dan ook een interessante en spannende pot voetbal te worden!

Reacties