Komende zondag krijgt Bekkerveld in de 1e klasse D bezoek van SC Susteren

Komende zondag krijgt Bekkerveld in de 1e klasse D bezoek van SC Susteren.

Waar de blauwwitte zebra’s afgelopen zondag 2 punten lieten liggen in Wittenhorst, daar behaalde de aanstaande tegenstander 3 punten tegen VV De Valk. Het elftal van trainer Jean Maas presteert na de winterpauze sowieso veel beter dan er voor. Indertijd werden de punten moeizaam bij elkaar gesprokkeld (zo won Bekkerveld in november nog met 1-­3 op Sportpark Suëstra), maar sinds de hervatting van de competitie in januari lukt dat veel beter: in de 5 gespeelde wedstrijden behaalde de ploeg uit Susteren liefst 10 punten en werd er alleen verloren bij de bijna ongenaakbare koploper Chevremont!

In deze serie van 5 wedstrijden scoorde hun topscorer, Kevin Hoffmans, liefst 10 keer. In de voorbespreking zullen de Bekkerveldtrainers zeker de nodige aandacht besteden aan deze speler, die in totaal al 20 keer doel trof en topscorer is in de 1e klasse D, waar Bekkervelder Thom Vluggen met 16 goals op de 2e plek staat.

Het in goede vorm verkerende Susteren zal zeker niet onderschat worden, maar wil Bekkerveld de tweede plaats behouden dan zullen de punten tocht echt in Heerlen moeten blijven. Echter eenzelfde wedstrijd als in het vorige seizoen – toen op Sportpark Terworm nog met 9­-2(!) werd gewonnen – zal het bijna zeker niet worden.

Tekst: Ton Cuijpers

Reacties