Politie zoekt beelden confrontatie supporters MVV en Roda JC

Foto: Nieuws.nl

Venray / Maastricht / Kerkrade – De recherche is dringend op zoek naar filmpjes en foto’s van de confrontatie tussen supporters van MVV en Roda JC.

De confrontatie vond afgelopen weekeinde in de vroege nacht van vrijdag op zaterdag plaats op een parkeerplaats langs de A73 bij Venray. Beelden kunnen de recherche helpen om de zaak op te lossen en verdachten op te sporen.

De supporters troffen elkaar in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.20 uur op parkeerplaats De Wuust. Door nog onbekende oorzaak ontstond er ruzie, waarbij 2 supporters van Roda JC gewond raakten. Een 20-jarige man uit Gulpen en een 23-jarige man uit Heerlen werden naar het ziekenhuis gebracht maar konden dit na behandeling weer verlaten.
Toen de politie na een melding ter plaatse kwam was de supportersbus van MVV inmiddels vertrokken. De supportersbussen van Roda JC vervolgden onder politiebegeleiding de terugreis naar Kerkrade.

Beelden uploaden

Alle informatie is welkom bij de recherche. De politie vraag mensen die meer informatie hebben om contact op te nemen via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.
Beeldmateriaal kan ook worden geupload via het digitale meldformulier op de politiesite.

Reacties