UOW’02 haakt af in de strijd om de titel

Afgelopen zondag stond op de 19e speeldag in de Derde klasse A de wedstrijd tussen de nummers 2 en 4 van de ranglijst op het programma.

Voor SVME was het zaak om in het spoor van koploper Heer te blijven, voor de nummer vier UOW ’02 was het een kwestie van aan- of afhaken bij de top van het klassement.

SVME begon beter aan de wedstrijd en kwam na 18 minuten op een 0-1 voorsprong. Daarna trok UOW ’02 het spel meer en meer naar zich toe, maar het team uit Ubach over Worms verzuimde te scoren.
De tweede helft liet hetzelfde spelbeeld zien: UOW ’02 maakte het spel, maar SVME nog tot twee keer toe de doelpunten.

Door de 0-3 eindstand blijven de groen-witten uit Eijsden meedoen voor het kampioenschap in de Derde klasse A, en lijkt voor UOW ’02 na deze nederlaag deelname aan de nacompetitie nog het hoogst haalbare.