Zuyderland opent priklocatie in Parkstad Limburg Stadion

Foto: Zuyderland

Zuyderland heeft maandag 22 februari een nieuwe priklocatie in gebruik genomen in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Patiënten worden daar tijdelijk ontvangen in een skybox. Tijdens het bloedprikken hebben patiënten zicht op het veld.

Zuyderland verhuist later dit jaar met de priklocatie naar een nieuwe definitieve locatie. Tot die locatie klaar is, is er voor gekozen om tijdelijk in het stadion mensen te ontvangen. ‘In het stadion kunnen we een paar maanden permanent terecht’, zegt Dirk Jan van Berckel, manager Screening en diagnostiek van Zuyderland. ‘En aangezien de skybox toch wel een hele unieke locatie is, hebben we daar voor gekozen’.

Zuyderland heeft in het hele verzorgingsgebied zo’n 80 locaties waar mensen terecht kunnen voor het prikken van bloed. Het bloed wordt nog dezelfde dag in het laboratorium van Zuyderland getest. De uitslag is voor 16.00 uur ‘s middags bij de huisarts.

Kaartjes

Om de samenwerking met Zuyderland te onderstrepen stelt Roda JC Kerkrade voor enkele thuiswedstrijden skyboxkaarten beschikbaar. Die worden verloot onder patiënten die de komende tijd in het stadion bloed laten prikken.

De priklocatie in het Parkstad Limburg Stadion is gevestigd op de derde etage en bereikbaar per lift.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 11.00 uur.

 

Reacties