“I Muvrini”: Corsicaanse muzieklegende voor exclusief optreden in Heerlen

Na het prachtige optreden in 2013, komen de heren van I Muvrini woensdag 17 februari terug naar Heerlen voor een uniek optreden in Nederland.

I Muvrini is een legende uit de Corsicaanse muziektraditie. Ze zijn razend populair en hebben een live-reputatie om u tegen te zeggen. De groep rond de broers Jean-François en Alain Bernardini heeft Corsicaanse polyfonie gemixt met Afrikaanse, Aziatische en Spaanse klanken, maar evengoed zijn er invloeden uit de popmuziek in hun muziek terug te vinden.

imuvrini-photo1__largeOp deze manier heeft I Muvrini een unieke plaats in de muziekwereld verworven. De groep werkte samen met enkele grote namen zoals Sting, Veronique Sanson en Michel Fugain. In Frankrijk spelen ze niet in zalen met een capaciteit kleiner dan 2000 personen.

Na vele studioalbums en concerten in de grootste zalen en stadions van Europa is het een unieke kans om ze van zeer dicht bij mee te maken in onze intieme theaterzaal! De band is, in het kader van hun Invicta-tour, in Nederland uitsluitend te zien in Parkstad Limburg.

De pers:

“I Muvrini staat garant voor een gloedvolle avond, met prachtige trage gezangen waarin de oude traditie sterk doortrilt”. – De Standaard

Kaarten zijn te bestellen via www.limburgzaal.nl of telefonisch via 045 – 571 66 07.

 

Reacties