Mielando I: prins carnaval van het SO op Catharinaschool Heerlen

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat menigeen al aardig bevangen is geraakt door het carnavalsvirus. Zo ook bij de Catharinaschool in Heerlen, een school voor Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs aan Zeer Moeilijk Lerende Kinderen. Daar werd vandaag de nieuwe schoolcarnavalsprins 2016 uitgeroepen.

Eerst moesten natuurlijk de “oude” prins en prinses aftreden: Prins Daan I en prinses Jolein I die vol overgave en trots het afgelopen jaar hebben geregeerd over de Catharinaschool. Zij leverden met een beetje pijn in hun hart de mooie scepter, steek, kroontje, bloemstuk en cape in, waarna iedereen in spanning moest afwachten wie de nieuwe schoolprins voor dit jaar zou worden. Nadat alle kinderen van 11 naar 1 hadden terug geteld kwam die eindelijk tevoorschijn: prins Mielando I, de nieuwe prins van het SO.

Prins Mielando I staat een drukke periode te wachten. Volgende week 2 recepties, één receptie van de prins van het VSO en natuurlijk zijn eigen receptie op het SO. Met een groot feest op carnavalsvrijdag wordt daarna de vastelaovend op de Catharinaschool afgesloten.

Reacties