Strijd om tweede plaats in Eerste klasse D

Aanstaande zondag komt R.K.S.V. Minor uit Nuth op bezoek bij Bekkerveld op Sportpark A gene Bek. Het wordt voor beide ploegen een erg belangrijke wedstrijd in de strijd om de 2e plaats achter de schier ongenaakbare koploper Chevremont.

Als 2e op de ranglijst is Minor voorlopig nog de enige concurrent van de koploper in de Eerste klasse D. Bekkerveld zal moeten winnen als het dit seizoen überhaupt nog iets wil…

Vorig seizoen won Bekkerveld de thuiswedstrijd met 3-1, maar door de recente goede resultaten is de ploeg uit Nuth komende zondag de favoriet: van de laatste 10 competitiewedstrijden won het maar liefst 8 keer en werd er maar één keer verloren. Ook afgelopen zondag won de ploeg van trainer Gerard Douven met maar liefst 4-0 van VV De Valk, door onder andere 3 goals van spits Sjoerd Knibbeler. Bekkerveld speelde verdienstelijk met 1-1 gelijk tegen en in Meerssen.

De vorige ontmoeting tussen beide RKSV’s, in het begin van deze competitie op Sportpark De Kollenberg in Nuth, eindigde in 2-2. Mede door zijn spel en inbreng in die wedstrijd zullen de blauw-witten van trainer Coocky Voorn gewaarschuwd zijn voor de slagvaardige Elalji en natuurlijk voor zijn maatje in de spits Knibbeler.

Tekst : Ton Cuijpers

Reacties