‘Heële truf Kirchroa: Knipa meets Ploum 2.0’

In 2013 ontmoetten de carnavalsverenigingen de Heëlesje Vasteloavendsvereniging De Winkbülle en de Kirchröatsjer Vasteloavends Verain elkaar voor het eerst in een concert met liedjes van Wiel Knipa en Nico Ploum.

Een nieuwe muzikale traditie vol humor, nostalgie en met de leukste carnavalsliedjes was hiermee geboren.
Dit jaar ontmoeten de carnavalisten elkaar opnieuw tijdens ‘Heële truf Kirchroa’ op maandag 25 januari 2016, aanvang 20.00 uur, in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Noem het gerust: een ‘Knipa meets Ploum 2.0’.

In deze voorstelling duiken presentatoren Hans van der Logt namens Heële en Mark Hermans namens Kirchroa in de wereld van 2 muziekkorpsen die elkaar ontmoeten in hun nieuwe oefenruimte op de grens van – u raadt het al – Heerlen en Kerkrade.

Wat denkt u? Mondt deze muzikale ontmoeting uit in ‘gesjteggel’ of vinden de beide korpsen elkaar in een ode aan 2 onvergetelijke troubadours?

Beleef het op maandag 25 januari 2016 in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

Joost Meijs en de Koninklijke Harmonie Sint Philomena Chevremont vertolken het Kerkraadse oeuvre en Frits Pelt neemt, met harmonieorkest TOG Welten, de muzikale bijdragen van De Winkbülle voor zijn rekening.

Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Parkstad Limburg Theater in Heerlen of via www.parkstadlimburgtheaters.nl. Maar wacht niet meer te lang, de kaartverkoop gaat vlot.

Reacties