Vee & Dee met ‘Tis Vasteloavensweër’ in halve finale LVK

Vanavond is de tweede halve finale van het LVK, het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, met ditmaal een Heerlense inzending tussen de 20 deelnemers.

Met nummer 22 (2x 11, dus dubbel geluk…) treedt vanavond het Heerlens duo Vee & Dee met het nummer ‘Tis Vasteloavensweër’ voor het voetlicht.

V.V. De Eekheuëre uit Eikenderveld vraagt u vanavond of morgenmiddag uw stem uit te brengen op Rob Dijks en Peter Vincent die samen het illustere duo vormen. Vee & Dee maakt al jaren carnaval-sjlagers waar De Eekheuëre goede sier mee maken. Zo ook dit jaar, want het seizoensmotto van de vereniging uit Eikenderveld ‘Ut reëgent Vasteloavend’ is afgeleid van de nieuwe sjlager ‘Tis Vasteloavesweër’.

Met deze sjlager wist Vee & Dee door te dringen tot de halve finale van het LVK, evenals het andere Heerlense duo Paul en Leo dat met ‘Vasteloavesblood’ volgende week in de derde halve finale als 58e van de 60 deelnemers meedoet in de strijd om een plaats in de finale.

Stemmen

Wilt u uw stem geven aan duo Vee & Dee, dan kunt u vanavond stemmen tussen 20.00-20.30 uur of morgen 9 januari van 12.00-12.30 uur. Stemmen kan telefonisch of per SMS. U zult dan wel op 3 liedjes moeten stemmen, en dat mag maar één keer per telefoonnummer. Stemmen via uw mobiel én met de vaste telefoonverbinding kan dus wél.

SMS naar 4422 met de tekst: LVK spatie 22 spatie ** spatie **. In dit voorbeeld wordt in ieder geval gestemd op lied 22 van Vee & Dee en verder moet u op de plaats van ** nog twee keer een nummer invullen van uw keuze. Gebruik alleen LVK voor het eerste lied en voer een spatie in tussen de andere nummers.
Bellen kan ook. Bel naar 0909 202 70 30 en volg de instructies via de telefoon. Voer nummer 22 in en sluit af met een hekje(#). Voer het nummer van het tweede lied in en sluit af met een hekje(#). Voer het nummer van het derde lied in en sluit af met een hekje(#).

Zondag 17 januari worden via L1-radio de 20 finalisten bekend gemaakt.
Deze zullen dan de vrijdag daarna, op 22 januari in de Evenementenhal in Venray, gaan uitmaken wie dit jaar de hoogste eer op het gebied van de Limburgse vastelaovesleedjes mag ontvangen.

Reacties