Vermiste Sharon waarschijnlijk samen met 58-jarige man

Nogmaals doen familie en de politie een beroep op u in de vermissingszaak van Sharon Meessen uit Hoensbroek. Gevraagd wordt naar het 17-jarige meisje uit te kijken aan de hand van de eerder verstrekte gegevens, maar hierbij wel rekening te houden met het feit dat Sharon 27 weken zwanger is.

Dat is uit onderzoek inmiddels naar voren gekomen. Die zwangerschap is nu vermoedelijk bij haar zichtbaar.

Samen met 58-jarige man

Sharon is sinds 29 november niet meer gezien, en de ouders maken zich ontzettend ongerust. Sharon heeft haar telefoon uitstaan en heeft sinds die tijd ook geen geld opgenomen, zo zegt de moeder in een uitzending op kerstavond van Hart van Nederland. Ze kan gewoonweg niet accepteren wat er is gebeurd, en doet een emotionele oproep aan haar dochter om naar huis te komen.
Sharon is waarschijnlijk samen met een 58-jarige man, een bekende van de familie. Aanvankelijk werd gedacht dat de 2 een soort vader-dochter relatie hadden, maar dat is waarschijnlijk meer dan dat. De familie doet dan ook een dringend beroep op hem om Sharon naar huis terug te laten keren, maar kan geen verdere mededelingen doen over de identiteit van deze persoon.

Ook de politie is gehouden aan bepaalde regels en kan geen verdere inlichtingen verstrekken over de man in kwestie. ‘Sharon is vrijwillig van huis uit vertrokken’, zegt een woordvoerster van de politie, ‘dus gaan we ervan uit dat er geen sprake is van een misdrijf. Desondanks willen we heel graag weten waar ze is.’

De politie wil dan ook heel graag in contact komen met mensen die informatie hebben over de verblijfplaats van Sharon of van het tweetal. Zij kunnen zich bij de politie melden via 0800-6070.

Reacties