‘Martijn I’ nieuwe Prins van CV De Vlavrèters

Vrijdagavond werd in een gezellig druk Gemeenschapshuis in Welten Martijn I uitgeroepen tot de nieuwe Prins van CV De Vlavrèters.

Bijzonder aan deze uitverkiezing is dat de prins nog 10 dagen lang als collega van zijn zoon Tijn door Welten kan gaan, want Tijn is in 2016 nog een paar dagen Jeugdprins Tijn I tot aan zijn abdicatie volgende week. En om de familieband in het Weltense nog een stuk verder aan te halen gaat ook de broer van Martijn het komende carnavalsseizoen aan de bak. Arjan Kerkhoff zal de kersverse prins van Welte – Bensroa als Adjudant bijstaan.

Martijn Kerkhoff is 45 jaar en woont in de Prof. van Itersonstraat met zijn vrouw Natascha, Tijn, Jort en Fiene. Hij is mede-eigenaar van Scoor in Welten. Scoor biedt hulp, activiteiten, gezinstrajecten en logeerweekenden aan kinderen met veelal psychiatrische problematiek of gedragsproblemen.

Behalve het drukke gezinsleven en het eigen bedrijf heeft de Hooglustigheid toch nog hier en daar wat tijd vrij om hobby’s uit te oefenen. Hij is al 40 jaar lid van voetbalvereniging Weltania, houdt van hardlopen en lekker uiteten met vrouw en vrienden, maar bovenal van uitgebreid carnaval vieren.

Voor hem zal het daarom ook geen enkel probleem zijn om alle Vlavrèters en Vlavrèterinnekes voor te gaan in Welte – Bensroa met zijn motto:

Vier gónt allenui mit gemaak, ja ja ja drei daag oet ós daak!

1-1-2016 Proclamatie Martijn I cv de Vlavreters DSC_7031

1-1-2016 Proclamatie Martijn I cv de Vlavreters

Reacties

Cookieinstellingen