‘Warm Welkom’ op de Brunssummerheide

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

De boswachters van Natuurmonumenten willen graag samen met u een toost uitbrengen op een mooi, nieuw natuurjaar! Ze nodigen u uit om op zondag 3 januari tussen 11.00 en 15.00 uur bij het Bezoekerscentrum Brunssummerheide aan de Schaapskooiweg 99 in Heerlen een heerlijk gratis kopje warme chocolademelk te komen drinken.

Passie voor natuur

Frans Kapteijns: ‘Het is een leuke manier om met bezoekers in gesprek te komen en onze passie voor dit natuurgebied met hen te delen. Het hele jaar zijn we hard aan het werk voor dit gebied, deze eerste zondag van het nieuwe jaar leent zich er uitstekend voor om met natuurliefhebbers van de Brunssummerheide bij te praten. We staan klaar met een volle pan warme chocolademelk en hopen op veel bezoekers!’

Slaafvrije chocolademelk van Tony’s Chocolonely

Natuurmonumenten slaat deze dag de handen ineen met de Nederlandse producent van slaafvrije chocoladeproducten, Tony’s Chocolonely. Want bij een winterse natuurbeleving smaakt eerlijke chocolademelk natuurlijk het beste. Zo beginnen de bezoekers van “Warm welkom” het nieuwe jaar in ieder geval goed.

Reacties