Omgeving schouwburgplein afgesloten bij eindfeest

Op 24 december 2015 is vanaf 16.00 uur de finale op het Burg van Grunsvenplein. In verband met de te verwachten bezoekersstromen worden de omliggende straten vanaf 15.00 uur afgesloten. Ook de bushalte Geerstraat wordt dan tijdelijk verplaatst.

De afsluiting voor doorgaand verkeer geldt voor zowel de Geerstraat tussen de Valkenburgerweg en de Schakelstraat als de Homerusstraat tussen de Muzenlaan en de Apollolaan én de Apollolaan tussen Homerusstraat en de Euterpelaan.
Bewoners die parkeerplekken hebben in de Schinkelsstraat kunnen via de Geerstraat- Honigmannstraat deze bewonersplaatsen bereiken.

Dat betekent ook dat de Theater Parking niet bereikbaar is. Inrijden van de parkeergarage kan tot 12.00 uur; uitrijden tot 15.00 uur. Abonnementhouders kunnen gebruik maken van de parkeergarage ’t Loon.
De afsluiting geldt niet voor bewoners van de Apollolaan die hun auto op de bewonersparkeerplaats willen parkeren.

Na afloop van de finale gaan de wegen weer open, zodra de situatie dit toelaat. Naar verwachting is dat rond 23.00 uur, maar dat is sterk afhankelijk van hoe snel de bezoekers het plein verlaten.

Bushalte verplaatst naar Euterpelaan

De bushalte op de Geerstraat vervalt vanaf 24 december 2015 14.00 uur t/m 25 december 2015. Er komt een vervangende halte in de Euterpelaan (de gebruikelijke vervangende halte). De bussen rijden de 24e een normale donderdagdienstregeling tot einde dienst. Vanaf de eerste bus de 25e ’s ochtends rijden de bussen weer de normale dienstregeling.

Reacties