Indoor Pop-Up Camping voor Serious Request 2015 Heerlen

Bezoekers aan Serious Request die iets langer in Heerlen willen blijven en nog een slaapplek zoeken, kunnen tot de nacht van 23 op 24 december onder zeil gaan bij de Indoor Pop-Up Camping op de hoek van Klompstraat / Willemstraat.

Op slechts enkele minuten lopen van het Glazen Huis en van het festivalterrein op De Bongerd zijn de tentjes al opgezet, de luchtbedden opgepompt, is de temperatuur geregeld en wacht een smakelijk ontbijt om the-day-after genuttigd te worden. Uiteraard ontbreken ook de toiletvoorzieningen niet. Alleen een kussen en beddengoed moet worden meegenomen, maar zelfs die attributen zijn ter plekke nieuw te koop zodat je zelf helemaal niets hoeft mee te nemen. 

Een team van gastvrije vrijwilligers, waaronder studenten van het Arcus College, staat voor u klaar om van deze indoor campingnacht een mooie ervaring te maken. 

De Indoor Camping biedt niet alleen praktisch onderdak, maar is tevens een tijdelijke oase van rust in de 3FM hectiek. Er is gratis wifi beschikbaar, je kunt je apparatuur opladen, een potje tafeltennis of tafelvoetbal spelen. 

Ook muzikaal hoef je niet helemaal af te kicken, er zijn 2 gitaren en een keyboard aanwezig om eventueel je eigen muzikale talenten met anderen te delen, en vanaf zaterdag valt er te genieten van diverse akoestische optredens.

Voor degenen die toch niet los kunnen of willen komen van Serious Request zijn via een groot scherm de 3FM televisie-uitzendingen van minuut tot minuut te volgen.

Een tentje voor maximaal 2 personen kost € 50,- per nacht, inclusief ontbijt. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Serious Request.

Kijk hier voor meer informatie, waaronder het programma, booking en de huisregels.

Reacties