Culinair paviljoen op het Raadhuisplein tijdens Serious Request

Sinds vandaag al open voor publiek, één dag eerder dan het Glazen Huis: het “Glazen Restaurant” op het Raadhuisplein in Heerlen.

Van 17 tot en met 23 december koken een week lang diverse Chefs van Limburgse toprestaurants voor het goede doel.

Elke dag is er een ontbijt-, lunch- en dinersessie op culinair niveau voor 100 personen en zo zijn er in totaal 21 culinaire momenten. Iedereen kan aanschuiven en genieten van culinaire hoogstandjes en echte Limburgse gastvrijheid. Maar wees er snel bij, de meeste plaatsen zijn inmiddels gereserveerd en alleen voor een aantal lunches zijn nog plaatsen beschikbaar.

Alle inkomsten zijn 100% voor het goede doel en alle partijen werken belangeloos mee aan dit initiatief. Alles wat er staat en wat er wordt georganiseerd is gesponsord. Van het paviljoen zelf tot de inrichting, van de keukenapparatuur tot de vloerbedekking en het servies. Zelfs alle ingrediënten waarmee wordt gekookt en de drank die wordt geschonken zijn kostenloos beschikbaar gesteld door welwillende sponsoren.

Eerder stond het glazen restaurant bij de 3 FM Serieus Request edities in Leeuwarden en Enschede.
De initiatiefnemers van het Glazen Restaurant Heerlen zijn Danny Keppels, Bob America, Andy Croonenberg en Xavier Cortenraedt.

Klik hier voor reserveringen en meer informatie.

glazen restaurant_3

Reacties