‘Niet Weglopen’ van Typhoon officieel themalied 3FM Serious Request 2015

Foto: 3FM Serious Request

Op NPO 3FM klonk vanochtend het officiële themalied van 3FM Serious Request 2015. 3FM dj Giel Beelen ontving Typhoon in de studio waar hij de track ‘Niet Weglopen” voor het eerst aan de 3FM luisteraar liet horen.

De track is vanaf vandaag overal te downloaden en te streamen. Alle opbrengsten van de track gaan naar 3FM Serious Request 2015.

Met deze track zet Typhoon zich in voor miljoenen jongeren in oorlogs- en conflictgebieden: “Het zou zo mooi zijn als we naast de noodhulp ook langer blijven om de jongeren te helpen. Uiteindelijk zullen zij het land in geest en arbeid weer moeten opbouwen. Deze track is een empowerment, we laten ze weten dat we er nog steeds zijn!”

Klik hier om het fragment met Typhoon en Giel terug te zien of te luisteren.
Vorig jaar schreef Jacqueline Govaert het 3FM Serious Request themanummer ‘Make More Sound’.

3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request zet NPO 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. Dit jaar sluiten in de week voorafgaand aan de kerstdagen de 3FM dj’s Domien, Giel en Paul zich 6 dagen lang op in het Glazen Huis op het Pancratiusplein in Heerlen. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie, die zich dit jaar focust op de generatie van de toekomst: jongeren in conflictgebieden die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij krijgen vanuit het Glazen Huis in Heerlen met Serious Request een stem. Keep them going.

Reacties