Beleef Kerstmis 2015 op Kerstwereld Rolduc

Foto: Rotaryclub Kerkrade

Als u de komende tijd het echte kerstgevoel wilt beleven, dan kunt u morgen of de 2 daaropvolgende weekeinden koers zetten naar Rolduc in Kerkrade.

Drie weekenden lang biedt Rotaryclub Kerkrade u namelijk een bijzondere kerstsfeer in de historische kruisgangen van Abdij Rolduc in Kerkrade.
De 900 jaar oude abdij – op zich al een uniek complex – wordt omgetoverd tot een magische kerstwereld met een klein honderdtal gezellig ingerichte kraampjes, een nostalgische kerststal en een speciaal ingerichte kerstkamer voor de kinderen. Ook een winterwonderland treinbaan ontbreekt niet in het programma. De koude oortjes zullen in de 12e eeuwse Abdijkerk muzikaal gewarmd worden door verschillende koren uit Parkstad, en het Kerkraads stadstoneel verzorgt in de klassieke zaal voorstellingen.
Als aandenken ontvangt ieder kind een leuke sfeerfoto.

Opbrengsten voor het goede doel

De opbrengsten van Kerstwereld Rolduc 2015 gaan naar 2 goede doelen. Rotaryclub Kerkrade doneert de opbrengsten aan Vluchtelingenwerk Nederland dat zich onder andere inzet voor het bestrijden van laaggeletterdheid onder vluchtelingen in de regio Parkstad. Tevens ontvangt Shelterbox een donatie, deze organisatie levert bij rampen direct hulp in de vorm van onderdak, kookfaciliteiten en schoon drinkwater.

Kerstwereld Rolduc 2015 vindt plaats op:

  • Zondag 6 december (11:00 – 17:00 uur)
  • Zaterdag 12 december en zondag 13 december (11:00 – 17:00 uur)
  • Zaterdag 19 december en zondag 20 december (11:00 – 17:00 uur)

Locatie:
Abdij Rolduc
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

Entree:
Volwassenen: € 3,50
Kinderen (4 – 12 jaar): € 1,50 (inclusief sfeerfoto)