Themabijeenkomst over gewrichtsvervangende chirurgie heup en knie

Foto: Zdenko Zivkovic / Foter.com / CC BY

Iedereen die meer wilt weten over gewrichtsvervangende chirurgie aan heup en knie, kan woensdagavond 9 december terecht bij de themabijeenkomst in Zuyderland Heerlen.

Tijdens de bijeenkomst gaan artsen en patiĆ«nten met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Welke onderzoeken zijn er nodig als een heup of knie mogelijk is versleten, en wat gebeurt er als u besluit gewrichtsvervangende chirurgie te ondergaan aan heup of knie? Hoe verloopt de voorbereiding op zo’n operatie en wat kunt u verwachten tijdens uw ziekenhuisopname?

Deze en andere vragen staan centraal tijdens de themabijeenkomst, waar onder andere een orthopedisch chirurg en fysiotherapeut uit Zuyderland zullen spreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan toekomstige ontwikkelingen op dit gebied.

Waar en wanneer?

Bezoek van deze bijeenkomst is gratis en vindt plaats op woensdagavond 9 december van 19.00 tot 21.30 uur. Ontvangst met koffie, thee en vlaai is er vanaf 18.30 uur. Locatie is het bedrijfsrestaurant van Zuyderland Heerlen (Etage BG – ruimte 30), Henri Dunantstraat 5, Heerlen. Parkeren kan in de parkeergarage.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden via (045) 576 63 00 of [email protected].
Voor meer informatie over de themabijeenkomsten klik hier.