Zondag G-teams van Roda JC en FC Groningen in actie

Zondag 6 december treedt de hoofdmacht van Roda JC om 16.45 uur aan tegen FC Groningen. Twee uur daaraan voorafgaand spelen de G-Teams van beide ploegen tegen elkaar in het Parkstad Limburg Stadion.

Een bijzondere gebeurtenis, want het is uniek dat er voorafgaand aan een eredivisiewedstrijd 2 G-Teams een voorwedstrijd spelen. Niemand minder dan Johnny de Mol verricht de aftrap van deze voorwedstrijd.

Het zou geweldig zijn als het Parkstad Limburg Stadion gevuld is als de Roda JC ‘G-Stars’ het opnemen tegen de ‘Trots van het Noorden’. Iedere supporter die in het bezit is van een geldig kaartje voor de eredivisiewedstrijd, heeft gratis toegang tot de wedstrijd tussen beide G-Teams. Wel mag iedereen eventueel een vrijwillige bijdrage leveren.

Tijdens de middag verzorgen mensen met een beperking de catering, maken ze foto- en filmopnamen en heten gastvrouwen u welkom. Samen met zangtalent Jordy (van Radar) zingt Jack Vinders voor de aftrap van de G-wedstrijd het Limburgs volkslied. Ook verzorgt het koor ‘Stargirls’ van Zorgbureau Talent een optreden onder leiding van de wereldberoemde sopraan Marion Lambriks.

Tijdschema:

  • 14.00 uur: Ontvangst van de spelers G – teams
  • 14.35 uur: Opening door Jack Vinders en Jordy met Limburgs volkslied
  • 14.40 uur: Start van de wedstrijd, de aftrap wordt verricht door Jonny de Mol
  • 14.45 uur: Roda JC G stars – FC Groningen G team
  • 16.45 uur: Eredivisiewedstrijd Roda JC – FC Groningen

Reacties