VVV Zuid-Limburg presenteert ‘Kerst in Zuid-Limburg’

Foto: VVV Zuid-Limburg

De kerstperiode nadert snel. Voor Zuid-Limburg een zeer feestelijke periode, met grote attractieve evenementen als Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht, Wèntjerdruim Sittard en dit jaar Serious Request Heerlen 2015.

Grote winterevenementen in de Euregio zoals in Aken, Luik en Hasselt, versterken die aantrekkingskracht alleen maar. VVV Zuid-Limburg grijpt daarom deze kansen om zoveel mogelijk toeristen en recreanten naar de regio te trekken.

‘Kerst in Zuid-Limburg’ voor inwoners

Maar de marketingcampagne is ook interessant voor inwoners. Zuid-Limburg en ook de Euregio (kerstmarkten Aken, Hasselt, Luik) staan bol van de winterse activiteiten in november en december. Op www.kerstinzuidlimburg.nl staan nu al (bijna) alle activiteiten met data, aanvangstijden en locaties vermeld.
Organisatoren van kerstactiviteiten kunnen hun evenementen gratis aan de VVV doorgeven, zodat de VVV hierbij promotioneel kan ondersteunen. Daarnaast staan er acties en nieuwsfeiten op de VVV Zuid-Limburg Facebookpagina.

Tenslotte is het de komende maanden mogelijk om via de webshop www.limburgwinkel.nl en www.tickli.nl tickets te kopen voor activiteiten in Valkenburg (Kerstgrotten, Route D’amuse ) en Sittard (Amuse Tocht Sittard en Limburgs Kerstcircus).

Reacties